Er der moderegler til matchende ure til ure?

- Dec 15, 2017-

Er der moderegler til matchende ure til ure?


Han er et godt spørgsmål, og en der ikke har et simpelt svar fremadrettet. Her er nogle gode tanker fra nogle af vores forfattere.


Patrick Kansa siger:

Jeg vil foreslå at materiale, finish og farve (nuance) spørgsmål. For eksempel er en sorte urskive med sølvmarkører i en rustfrit sag med et medium til lyset brunt læder, læder NATO eller baseballhandskebånd helt fint. Et mørkt brunt læder med en højglans finish er sandsynligvis ikke.


Matt Smith-Johnson siger:

Åh ja, reglerne for mode. Nuts til dem! De er beregnet til at blive brudt og udfordret af stil.

Forudsat at dette ur er enten sort og hvid eller sort og sølv, kan du stort set gøre hvad du vil have i form af farve. Så længe uret og urskiven helt består af neutrale farver, er der intet at "kollidere", så har det til det.

James Stacey siger:

Min personlige smag handler mere om at matche lignende materialer.

Jeg ville have en brun læderrem med brune lædersko og et brunt læderrem. De behøver ikke at være den samme farve, men tone (lys vs medium mod mørk) er nyttigt.

Bortset fra det, er jeg med Matt i at prøve andre kombinationer, og jeg bærer ofte en af ​​hans lysere brune stropper på mine sorte urskive stålur med sort spænde. Jeg graver den kontrast, det tilføjer til urremmen.