Hvordan løser jeg svagt lume på min vintage ur?

- Dec 25, 2017-

Hvordan løser jeg svagt lume på min vintage ur?Dette ville sandsynligvis være fra gammel, skør eller endda vandskadet lysende maling. Den eneste løsning ville være et nyt sæt af hænder, en ny opkald eller en opkald restaurering. Nye hænder er normalt dækket i en regelmæssig service, så hvis hænderne er prioriterede, book det ind for en service, og du vil have en reguleret, godt olieret bevægelse med lyse nye hænder. Vind vinde!

Også ... Der er sikkert eftermarkedsløsninger til at få opkald igen, men du vil kontrollere, hvad der sker internt. For eksempel gør et sted, der hedder Motor City Watch Works, for eksempel kun nogle få opkald internt, og andre sendes ud. Måske ikke nødvendigvis en dårlig ting, men det ville helt sikkert tilføje tid plus du tilføjer en anden variabel til blandingen af at have arbejde udført på et ur.

Med en Rolex er der selvfølgelig også et balanceringsspil af, hvordan "original" du vil beholde det. Jeg er sikker på, at der er purister, der vil sige, at du skal forlade tingene, så det kan være noget at overveje, hvis du vil genoprette det i første omgang. Men det er nok OK, hvis det bliver restaureret af Rolex selv med originale dele.