Hvordan man vælger en god leverandør til engrosur

- Apr 22, 2019-

Udbuddet af ure online og offline er en vigtig faktor. Kun ved at finde en god kilde til ure og samarbejde med en god engrosurproducent kan du åbne markedet godt, hvordan kan du vælge en god leverandør til engrosur?


Se engros, leder efter ure-leverandører er nøglen.


Engros ure går enten til båse på urmarkedet for at finde leverandører, eller gå til se fabrikanter for at få en førstehåndsforsyning, fordi priser og producenter af eftersalgsservice har fordele, så mange butiksejere vil vælge at se direkte efter ureproducenter at få varer. Hvilken slags ure fremstiller engrosur bedre?


Engros ure ser først på kvalitet


På udkig efter producent af ure, selv om prisen er billig og andre grunde, men i sidste ende er den første ting at se på kvalitetsproblemet, varer end tre, du kan tage nogle prøver i små batches og derefter sammenligne kvaliteten, såsom vandtæt, urbeklædningskort, batteriets holdbarhed og så videre. Naturligvis kan du også gå direkte til producenten for at se kvaliteten, hvis kvaliteten er bedre, er der ikke noget problem.


Se engros efterfulgt af service


Eftersalgsservice er også en vigtig grund til at overveje. God eftersalgsservice kan fortsætte med at danne en god cirkel af kunder, så det er nødvendigt at forstå deres eftersalgsservice i detaljer med producenterne, og også deres eftersalgshåndtering, proces og så videre.