Militær Watch-Kina

- Nov 14, 2017-

Militær Watch-Kina

Det nye Kina-militær begyndte først i 60'erne, 1965 Shanghai militærfabrik fra Schweiz Rolex-kalenderen udviklede en kalender / jordskælv baseret på deres eksisterende militære teknologi, for at udfylde et teknologisk hul i Kinas militære historie. Det er blevet udstedt til højtstående leder af hæren Peda (Xiao Ke og general Li Desheng tildeles). Denne tabel skyldtes ikke militær produktion for at imødekomme samfundets behov, Shanghai urværk fabrikken sammen, da det nyoprettede Beijing-militære Rong-selskab har små partier, der skal markedsføres, hvilket bør betragtes som den tidligste nye Kina Fielded Military, den elskede Premier Zhou er ikke soldat, den er ikke på distributionslisten. Men Premier Zhou var meget støttende til det nationale ur. Han sagde engang til medarbejderne på fabrikken: "Lad mig gøre noget propaganda for dig."! Statsministeren og deres egne penge til at købe et militær, premierministeren er kærlighed til hæren, indtil hans død er der ingen gang. Statsministerens krop blev kremeret, krebsdyrarbejdere opdagede uheldigvis statsministerens håndled med militæret, det er premierministeren, der stadig blev plukket dem. Denne tabel er opbevaret i det kinesiske revolutionære militærmuseum, der hedder "Premier-bord" af samlere ".


I maj 1962, i henhold til luftvåben kommandoen krav første aerobatic team udvikling pilot særlige fly kode bord, for at gennemføre forsøget er den oprindelige "Tianjin militærfabrik", til december 1963, forsøge at installere det færdige bord 32. I januar 1964, Det tredje parti forsøgsproduktion blev udført efter modifikation af tegningen og tilpasningen af ​​processen. I oktober 1965 blev 100 produkter færdige. I oktober 1965 udstedte "304" Kina's første generation af luftfartstabetest, jævnt gennem detektionsnøjagtigheden af ​​uret, timing, høj temperatur, dynamisk, antimagnetisk, fugtighedsikker, hastighed på nåleskole, en håndsætskvalitet, effekt og andre vigtige indikatorer. Derfor kaldte denne ursamlere det "Tianjin 1963 flybord". Bordet er udviklet af Kinas første succesfulde flyvebord, for at fylde et hul i Kinas militære teknologihistorie.


I 1978 fortsætter XXX-fabrikken med at acceptere den centrale militærkommission i produktionen af ​​militær militærproduktionsbevægelse baseret på modellen af ​​type 1120 (Shanghai kort type 1120 militær og civilt militær er opdelt i to, et trykt ord "militær" militær type 1120 på urskiven). XX kort 1120 rimelig design, fin slibning bevægelse, med høj kvalitet. Denne tabel deltog i selvforsvar kontraangreb krig, men også tildelt regiment niveau kadre. Særlige operationsstyrker kan tildeles platonen, som f.eks. Rekognosceringsstyrker mv. Efter selvforsvarskriget tjente to (Laoshan Mountain, Yinshan) som soldater for at forsvare krigstidspræmierne. Udgået i 1985. omkring


Det er mindre end 40 tusinde blokke. Samlere var meget eftertragtede på grund af tabet af krig.