Hvad er funktionerne af militære ure?

- Nov 14, 2017-

Hvad er funktionerne af militære ure?


Inden for en vandtæt og stødsikkert kronograf funktion kan ikke ignoreres nøjagtig, interesseret i den militære side mere end venner, men dybest set forstår ikke militæret. I sidste ende er hvad den hemmelige militære? Militære eller militære vagt, tildeles af hæren for soldater slid ure. Normalt ved militære enheder, rang klassificering, såsom hav luft styrker kan bruge forskellige militære chefer, og også udstyret med uret, kan være forskellig fra den almindelige soldat.


Hæren er generelt produceret udsøgt, rå form, god vandtæt kapacitet og hård metalkappe, kan også understregede, at et land hær, men hæren, de fleste af militæret, ikke er officielt vedtaget.

Fungere en: skelne retning


A. er baseret på solen på 6 om morgenen, på 12 i syd ved middagstid og kl 18 i Vesten:


1, den aktuelle tid divideret med 2


2. omfanget af de resultater, der opnås ved 1 er på linje med solen


3, retning af skala 3 henviser til øst, retning af 6 henviser til syd, retning af 9 henviser vest og retningen af 12 henviser til nord


For eksempel, 6 om morgenen undtagen 2 er lig med 3, 3 solen resultater og den ovennævnte metode til slut, 12 point i 2 lig med 6, 6 punkter på solen og de ovennævnte resultater er det samme, 18 pointen er på samme måde , men denne metode kan kun se om retningen, også har et forhold og sæson, ikke 100% nøjagtige.


B. normalt, solen er i øst på 6 om morgenen, solen er i syd ved middagstid, og solen er i west på 18 kl. I naturen, så længe der er et ur, og solen i løbet af dagen, kan uret sættes i din hule hånd på dial watch tid efter halvdelen på sun dial 12 refererer til nord.


For eksempel: når tid er 14 point, du skal finde retningen af tid er 7 point, halvt. Det bør pege på solen med skala 7 på skiven, og 12 fingeren på skiven er nord. Til præcist, du kan bruge en fin lige nål eller grene, oprejst i antallet af halve point, slå langsomt uret, nålen igennem midten af skiven. På dette tidspunkt er retningen udvidelse af byens dial og 12 skalaen nord.


Om aftenen når der er ingen sol, kan du se dipper og skeen mod nord.


Fungere to: militær unified bekæmpe tid


1. antage, at hæren vil fungere i 15 minutter;


2. derefter begynde at tælle tid til højre, enhed starter handling.


Fungere tre: vandtæt


Et ur hvis logoet har vandtæt funktion men angav ikke den nøjagtige dybde, dette ur kaldes anti vandmåler, det er beregnet til at henvise til denne watch kun ved et uheld spildte vand angreb modstand. Venligst ikke suge dette slags ur i vand.


Et ur kaldes generelt vanddybde. Dette ur kaldes en vandtæt ur, og dens vandtæt ydeevne er direkte proportional med dybden af vanddybden.


Der er mange måder at gøre dit ur vand resistent. Alle borde kan nås gennem vandet for at se det bageste låget anti forsegling gummipakning måde. Hvis bagdækslet af uret er skruet, har det bedre vandmodstand. Kronen af mange tabeller er også skruet, for at øge koefficienten for vandtæthed.