Hvor kan jeg få brugte ure online?

- Dec 18, 2017-

Hvor kan jeg få brugte ure online?

Der er mange steder at bruge brugte ure online. Vi kender dem ikke alle, og når det kommer til det, er der to vigtige faktorer. Sælgeren og uret selv. Fordi brugte ure er blevet brugt, er der ingen to. Det betyder i mange tilfælde op til kunden at afgøre, om det brugte ur er godt for dem. Når du køber online, skal du sørge for, at returpolitikken giver dig en rimelig chance for at inspicere uret for at sikre, at det er kosmetisk og mekanisk op til dine standarder.

Nogle se forhandlere som Tourneau har brugt ure, som de certificerer. Det ser ud til at betyde, at uret er blevet kontrolleret og givet en to års garanti. Der er sandsynligvis andre steder, der tilbyder lignende løfter. Vi kan også lide auktionshuset Fellows, som regelmæssigt har interessante brugte ure til salg. Men ingen af ​​dem er nok de mest almindelige kilder til at købe pre-ejede ure.

Mest af tiden, se folk se på eBay, Alibaba, og salgsområder af urfora for brugte (pre-ejede) ure. En god måde at starte på er at bruge Google og søge efter det ur, du leder efter, men forvent ikke, at alle fortegnelser nødvendigvis siger "brugt" eller "forud ejet" i dem.