Hvorfor er der ikke flere mekaniske kvinders ure?

- Dec 28, 2017-

Hvorfor er der ikke flere mekaniske kvinders ure?


Det er rigtigt, at kvinders ure har mindre mekaniske muligheder, men dette ændres, især da mange af de store luksusvagtsmærker er ivrige efter at tiltrække den kvindelige køber demografiske. Mange af de store luksusvagtsmærker har mekaniske bevægelsesbaserede kvinders ure og mere vil komme fremover, hvis de har succes med at sælge dem.

Det har vist sig, at med både mænd og kvinder er interessen for at købe et mekanisk ur baseret på en vis eksponering og uddannelse. Watch brands kæmper med dette uddannelsesmæssige element i deres marketing planer. De er gode til at skabe opmærksomhed og mærke anerkendelse, men de er ret dårlige til at uddanne forbrugerne. De afhænger mere eller mindre af medier som aBlogtoWatch og andre titler til det.

Det har været kendt, at kvinder gør købsbeslutninger meget forskellige fra mænd. Kvinder har en tendens til at "jage" for genstande mere end mænd, men mænd tænkes at "forske" mere end kvinder. Så selvom mærkerne lettere kan nå kvinderne, når det kommer til første produktopdagelse, er uddannelseselementet endnu nemmere med mandlig demografi. Det er naturligvis ikke universelle sandheder, da alle er forskellige, men generelle statistiske tendenser. Vi forsøger ikke at sige, at ingen kvinder er interesserede i bevægelser, eller at alle mænd er utrættelige forskere.