Hvorfor Sapphire bruges på luksus ure

- Aug 18, 2017-

For et ur, ur glas er en meget vigtig komponent, er hovedsageligt bruges til at isolere vanddamp og støv, for at beskytte hænder, dial, bevægelse. Men du ved, når uret var oprindeligt opfundet, der var ingen spejl, men dækket med en metal dække (f.eks. Nürnberg). Senere, urmagere ved hjælp af langsomt silikatglas som et spejl, og i samme periode er der naturlig krystal dupsko spejlet. Indtil 1970 ' erne begyndte safir ur også gælde for uret.

På grund af indridse-resistent slid, bliver safir brugt af luksus ure. Men safir glasmateriale er ikke så dyrt, det er ikke lavet af safir, men out-of-the-way kunstige sapphire.

For det første, hvad er sapphire?

Den vigtigste kemiske sammensætning af sapphire er aluminium oxid, høj hårdhed, hårdhed op til Mohs 9, det andet kun til diamanter, hårdhed er næsten 3 gange den mineral glas, akryl spejl 20 gange. Safir chok modstand, forsegling og hårdhed end andre materialer, de høje udgifter til behandling, så det bruges i de fleste luksus ure

Desuden, hvorfor er safir glas ikke blå farve?

hovedbestanddelen af sapphire er aluminium oxid, aluminium, selv er et gennemsigtigt materiale, var blå fordi det indeholder jernoxid og titanium oxid, som vi normalt ser det samme som blå gemstone smykker. Hvis du tilføjer chrom oxid, vil det vise røde, kendt som ruby. Safir spejlet anvendt i uret er den oprindelige syntetiske perle lavet ved høj temperatur, så det ikke indeholder andre værdier, det er en fem-farve gennemsigtig tilstand.

Ethvert spørgsmål, velkommen til at kontakte os direkte.


Shenzhen Koda Horologe Co, .Ltd.

Telefon: 86-13798347697

Fax: 86-755-82590132

Kontaktperson: Leila Zhang